Om
Guiderne

Klaus Høegh

Turguide og ejer

Så lang tid jeg kan huske, har jeg altid været fascineret af USA og drømt om, at rejse rundt og opleve landet. Det lykkedes for mig i sommeren 1987, hvor jeg fik arbejde i staten Maine. Da jeg var færdig med mit arbejde, kom min kone Lene og en kammerat over til mig, sammen kørte vi USA tyndt. Det var startskuddet til rigtig mange fede ture til USA, hvor jeg blandet har besøgt mange af de store MC-træfs rundt i USA (bl.a. Laconia, Strugis og Daytona). Det er også blevet til mange ture, hvor jeg har besøgt familie, der er bosat i USA.

Min interesse for motorcykler kom i en tidlige alder, da både min far og bror kører på MC. Så allerede som 17-årige købte jeg min første MC, en Triumph, og året efter min første af mange forskellige Harley’er.

Jeg er nok en af landets mest erfarende mc-rejseledere og det er blevet til rigtig mange ture til USA, siden min første tur som guide i 2005, hvor jeg afviklede ture for andre rejseselskaber. Men i oktober 2017 var jeg med til at stifte Viking Mc Tours, det skete efter at have arbejdet 20 år i plastindustrien, mange af årene som medejer af en plastfabrik.

Jeg nyder at være på tur med vores dejlige gæster, hvor vi i fællesskab får nogle fantastiske rejseoplevelser. På turene nyder jeg også at dele lidt ud af min efterhånden store erfaring om landet og de områder vi er i til vores gæster. Jeg ser frem til mange flere fede ture med vores gæster i årene fremover.

Lene Høegh

Turguide og ejer

Jeg var i oktober 2017 med til at stifte Viking Mc Tours efter at have været turguide på mc ture i USA for andre rejseselskaber siden 2008.

Jeg var i USA for første gang i 1987, sammen med min mand Klaus, hvor vi kørte USA på tværs frem og tilbage, her faldt jeg fuldstændig for landet. Jeg elsker at rejse rundt i USA, og især på en motorcykel, hvor man får alle oplevelserne tæt på.

Jeg nyder meget at dele min fascination for USA med vores gæster og se deres begejstring på turene. Der er ikke noget så skønt, som at give vores gæster fantastiske oplevelser. De mange ture vi har haft i USA, har givet os stor indsigt i naturen, seværdighederne og de menneskelige oplevelser. 

Det er også skønt, når muligheden byder sig for, at vi kan have vores to piger med på turene i USA.

Jeg har været i forsikringsbranchen i mange år, men lysten til USA turene trak mere i mig, så med mine erfaringer med hensyn til at holde styr på de indre linjer fra forsikringsbranchen og som turguide, sprang jeg ud idet, sammen med min mand.

Jeg ser frem til mange fede rejse oplevelser sammen med vores gæster i årene der kommer.

 

Martin Langvad

Turguide

Jeg har rejst og levet i USA i flere år, som følge af arbejde og studier. Jeg har altid været fascineret af landet, og dets mange forunderlige steder og mennesker. Jeg var første gang i USA i sidst i 1978, i forbindelse med mit arbejde, og har siden brugt mange år derovre, blandt andet studeret et år på forskellige Amerikanske Universiteter, og krydset landet både på motorcykel og i bil flere gange.

I de sidste mange, mange år har jeg boet i udlandet, mest i Asien, men også andre steder i verden, og mit arbejde bragte mit rigtig mange gange til USA.

Er glad for nu at kunne bruge tid på at vise dette storslået land frem til gæster, og ikke mindst finde flere nye veje og steder at besøge.

Jeg har kørt på MC siden 1975, og de sidste mange år på Harley’er og uanset hvor i verden man kører på en Harley, er det lige så meget alt det rundt om kørslen der fascinerer, for kommer man på en Harley er man aldrig alene.

 

Kurt Sørensen

Turguide/konsulent

Har været i rejsebranchen i over 40 år afbrudt af 3 år som lærer. Startede i Gislev Rejser som chauffør og rejseleder og derefter som udenlandschef. Startede i 1982 Papuga Rejser op som medejer og producerede rejser i Europa og senere flyrejser til USA, Kina og New Zealand i 1998 blev Dream & Bike Tours grundlagt og har de sidste 18 år kørt selvstændigt indtil sammenlægningen med Viking Motorcycle Tours i slutningen af 2020.

Har ikke tal på hvor mange rejser det er blevet til i Europa – Vietnam – New Zealand og selvfølgelig USA. Glæder mig til at vise nogle af mine foretrukne lande til det dejlige motorcykelfolk.

Kører stadig MC i den danske sommer og nyder friheden.

Ole Beck

Turguide

Ole er en af landets mest rutinerede turguides, der har været på et hav af ture som guide for andre selskaber til USA og Cuba, men han har også udforsket verden på egen hånd.

Ole er et kendt ansigt i Harley-kredse i Danmark, hvor man ofte kan møde ham til forskellige arrangementer over det ganske land.

Ole er en humørbombe, som er garant for et godt smil og en god historie, især fra hans mange ture ”Over There”.

Han er også en guide som altid er hjælpsom og som nyder at være på tur med gæsterne.

Har du spørgsmål?

Med mange års erfaring som guider kan vi svarer på næsten alt, hvad der drejer sig om rejser til USA.

Hvad siger kunderne?

Se flere anbefalinger på vores facebook side

Har været så heldig at have Klaus Høegh som guide på turen “Sturgis 77th.”
Helt fantastisk tur og kan varmt anbefale Viking Motorcycle Tour.

Kirsten Kjær Kilschow

Kan absolut anbefales !!!

Har kørt Route 66 og Sturgis , og begge ture har fungeret perfekt

kanon oplevelser; fine hoteller, fine MC’er , flot natur og super velkvalificerret guide !!

Flemming Kim Hansen

Vi er kommet hjem fra en fantastisk tur på Route 66 med Klaus og Martin som guider. Det var en oplevelse for livet! Meget mere end vi havde regnet med da vi tog hjemmefra, hvor vi “bare” troede det var at køre, men turen var helt fantastisk med søde, sjove og utrolig vidende guider, mange spændende seværdigheder og oplevelser (herunder outlets 😉).
Vi vil helt klart anbefale Viking Motorcycle Tours, og især Klaus og Martin, til alle vi kender – og vi har allerede bestilt næste tur ved jer! 😃
Stor hilsen og held og lykke fremover Conny, Jens og Camilla.

Camilla Moeskjær Nielsen