fbpx

Vietnam
– nord til syd


Vil man opleve dette utroligt spændende og flotte land – så er det nu

13. november – 27. november 2020  | 15 dage
Bestil på mail info@vikingmctours.dk eller ring på +45 53 85 34 08  

Ønsker man at prøve noget nyt – så er dette rejsen
Man får Vietnam helt ind under huden, når man kommer så tæt på befolkningens levemåde – natur og kultur. Vietnam er et land, der byder på utroligt meget hjerterum og det til trods for landets historie med krig og ødelæggelse, stridigheder og besættelse gennem mange år.

Vi kommer på denne nye rejse ud i de næsten uberørte landsbyer, hvor vandbøflerne stadig er den vigtigste trækkraft.

Natur landskaber med de mange karakteristiske sandstensbjerge, smukke søer, rismarker, bambusskove, the – og kaffe plantager.

Mange kilometer køres langs floder hvide sandstrande med dybblå hav og palme sus som i Na Trang.

Et utal af små markeds boder til rygende gadekøkkener, til de større køkkener, hvor oplevelserne er store i det spændende og varierede Vietnamesiske køkken.
Der er kultur og historisk vingesus i den gamle kejserby Hue ved Duftenes Flod.
Vi vil besøge nogle af de mange underjordiske gange og huler fra krigens tid.

Vi kører på 250cc Hondaer, som passer perfekt ind i landets transport system og kørekultur blandt de 27mill. knallerter.
Vi har en lokal guide på MC foran og en følge bil bag os og der er ikke plads til mere end 10 gæster på MC – eventuelle bagsæde gæster vil blive transporteret i følgebilen.
Vi tror, at de af jer, der vil prøve noget helt andet på den 2 – hjulede, bliver ligeså fortryllet af de mange nye oplevelser, der vil være på denne rejse – som vi blev.
“Det var en rigtig god tur”, som den gode vestjyde Kurt Møberg fra Xpedit udtrykket det.

Motorcykler:

På denne rejse kører vi på følgende modeller(se nedenfor) og vi kan oplyse at disse MC – er er meget velegnede til de forhold som findes i Vietnam
Der kan tilbydes enkelte andre modeller af mærket Honda op til 400cc. 

 

Pris pr. person på Honda 150/230cc | Dkr. 26.700,

Tillæg 400cc | Dkr. 2500,-

Tillæg enkeltværelse – kun hoteller | Dkr. 2.500, –

Pris bagsædepassager | Dkr. 21.500, –

BEMÆRK!
Priserne er ved en dollar kurs under 7,0 og kendte skatter og afgifter pr. 01.01.16

Klik på billedet og se det i stor

Hoteller: 
Vi bor på gode 2 og 3 stjernede hoteller/moteller, dog vil vi som beskrevet have en ”homstay” på 4 dagen.
Vil man denne nat bo på hotel, koster det kr. 350,- per person og kr. 500,- for eneværelse.

BEMÆRK: 
I forbindelse med MC-udlejning SKAL der medbringes gyldigt internationalt kreditkort (Visa, Master, Diners etc.)

VIGTIGT:
Husk gyldigt pas, der mindst skal have udløbsdato 6 måneder fra indrejse datoen.
Der behøves ikke visum til Vietnam, når man ikke opholder sig længere end 15 dage.

Inkluderet i rejsens pris

 • Turleder på egen MC
 • Følgevogn til bagagetransport
 • Flyrejse Kastrup – Hanoi – Nha Trang – Ho Chi Minh City/Hanoi – Kastrup
 • Transfers: Lufthavn – hotel – mc-udlejning t/r
 • Motorcykelleje i 11 dage inkl. fri kilometer
 • Tog rejse Na Trang – Ho Chi Minh
 • Forsikring med $ 500 selvrisiko
 • Benzin
 • 11 overnatninger på hotel i dobbeltværelse med bad/toilet
 • 1 Homestay
 • Fuld forplejning bortset fra frokst på dag 9 – 11 – 14 og middag 11
 • Beskrevne byrundture med bus/til fods eller hvad der er bedst
 • Obligatoriske gebyrer og alle kendte skatter og afgifter
 • Kort og turmateriale
 • Entréer til beskrevne museer og seværdigheder
 • Vand fra bage vognen under kørslen
 • Parkerings- og vejgebyrer

Ikke inkluderet i rejsens pris

 • Drikkevarer og de nævnte 3 frokoster og en middag
 • Drikkepenge

Rejsen dag-for-dag

Med mange års rejseerfaring fra hele verden og særligt USA, har vi samlet hvad vi mener er den perfekt tur.
Læs med herunder hvordan hver dag på rejsen foregår og hvad vi kommer til at opleve. 

​Dag 1:

Vi mødes i Kolding kl. 10.00 og bagagen sættes i bagage-vognen eller er i forvejen sendt eller afleveret til Dream & Bike Tours i Fredericia.
Herefter går rejsen via Hamburg – Hannover til Göttingen for aftensmad og overnatning.

Dag 2:

Efter morgen maden fortsætter vi syd på ad den gamle vej 27 og kommer via Eisennach – Meimingen – Regensburg tilæ omkring München for aftensmad og overnatning.

Dag 3:

Vi mødes med eventuelle gæster der har taget toget til München og vi fortrsætter nu mod Østrig via Tegernsee og Achenpasset. Herfra går det ned mod Inndalen og ind i Zillerdalen op over Gerlospasset. Herefter drejer vi fra i Mittersill og gennem Tauerntunnelen til Lienz og vi passer dagens sidste bjergpas – Pløckenpasset inden vi kører ind i Italien. Turen fortsætter ned gennem en lang række hårnålesving, inden vi kommer til omkring Tolmezzo, hvor vi spiser middag og overnatter.

Dag 4:
Der fortsættes mod Udine, og videre til Trieste, og ind i Slovenien. Vigtigt Husk pas.
Vi passer byerne Kopper og Piran i Slovenien, inden den Kroatiske grænse, hvor vi forsætter ned ad den vestlige side af halvøen Istrien og passer byer som Porec og Rovinj inden vi når frem til den spændende gamle by Pula, hvor vi overnatter. ca. 250 km

Dag 5:
Vi kører fra Pula ad landevejen på den østlige side af Istrien mod Opatij og passer uden om Rijeka, ca. 100 km med meget smukke views, og stopper selvfølgelig på de gode udsigtspunkter. Fra Rijeka følgervi landevejen langs kysten og kommer gennem kystbyerne Senj og Karlobag mod Zadar hvor vi overnatter i/ved Zadar. ca. 330 km

Dag 6:
Vi kører mod Split med en afstikker til nationalparken Krka, hvor vi ser de smukke vandfald inden vi kører videre og spiser frokost på vejen mod Split. I Split bor vi på et hotel ikke langt fra Riva’en, hvor alt livet foregår i de lune aftener. Her bor vi i 2 nætter og der vil den ene aften være mulighed for at gå på egen hånd og prøve en af de mange spændende restauranter.

Dag 7:
Der vil være fridag for de der ønsker det og ellers tilbyder vi en god halvdags tur videre syd og hvor vi gør frokostpause ved en af de mange små fiskebyer Mali Ston med den store fæstningsmur samt de mange saltbassinerfor at nyde det store og spændende udvalg af fisk eller hvad man nu har lyst til.Vi kommer også gennem den meget frugtbare Nevra dal og vi kører ind og meget hurtigt ud af Bosnien – Hercegovina. Vi er tilbage sidst på eftermiddagen.Middag på egen hånd.

Dag 8:
Starter turen tilbage inde i landet. Vi kører til Sinj og til Knin og vi bemærker at landskabet er blevet meget anderledes. Dagens absolutte højdepunkt er Plitvicka Jezera der er en National park med bl.a. 7 søer i forskellig højde, her gør vi stop i 3 – 4 timer for at gå rundt i den ualmindelige smukke park med de specielle søer og vandfald. Overnatning i/ved Karlovac ca. 300 km​

Dag 9:
Vi Forsætter via Novo Mesto og Ljubljana i Slovenien og herfra kommer vi ind i Østrig ved Villach og når frem til området ved Millstätter søen i Kärten for overnatning. Ca 280 km

Dag 10:
Endnu en spændende dag på den 2-hjulede, da vi denne dag har god tid til at passér vores højeste pas på denne rejsee Grossglockner. Herfra går det igen ned mod Zell am See og endnu et mindre pas inden vi kommer til Kitzbühel – Westendorf – Kufstein og til i Tyskland. vi overnatter igen ved München så der er mulighed for at tage toget til Hamburg.

Dag 11:
Efter morgenmaden vil vi de første timer kører på autobanen til Würzburg, hvor vi drejer fra for at følge den gamle bundesstrase 27 mod Fulda- Bad Hersfeld og til Göttingen, hvor vi overnatter igen og indtager vores afskeds middag sammen på denne rejse.

Dag 12:
Her har vi foskellige mulighedder for hjemkørsel, nogle foretrækker at køre den lige vej over Hannover – Hamburg andre vil med på turen via Celle – Lauenburg og til grænsen. hvor nogen inden har drejet fra mod Puttgarten.