New Zealand


Det er flot – det er meget flot – det er utrolig flot…

18. februar – 10. marts 2023  | 21 dage
Bestil på mail info@vikingmctours.dk eller ring på +45 53 85 34 08  

Rejsen nu udvidet med en dag så der er lagt 2 ekstra nætter ind på det sydligste af Sydøen.

New Zealand er en mini verden for sig, hvor oplevelserne spænder fra regnskove til sneklædte bjerglandskaber, fra golde områder til flotte landbrugsområder og vinmarker, fra pragtfulde kystveje med palmer til vulkanske områder med gysere, langs smukke søer, floder og flotte vandfald. Et natursceneri der overgår alt på bare 20 dage. Flere af os kender denne flotte natur fra filmene om Ringenes Herre.
Vi kommer på de 2 uger som vi køre til opleve både Nord – og Sydøen og byer som Auckland, Coromandel, Rotorua, hovedstaden Wellington og herfra en helt fantastisk sejlads til Sydøen over Cook strædet.

Her starter vi i Nelson og forsætter syd over langs det Tasmanske hav og får forhåbentlig mulighed for at se Mount Cook inden vi når frem til oplevelsernes by Queenstown.

Herfra når vi det sydligste punkt på denne rejse – Den helt fantastiske og sagnomspundne fjord Milford Sound og det går igen nord på for at slutte i Christchurch.

Der bliver mulighed at tage på helikopter tur eller bare slappe af ved havet, nyde befolkningens imødekommenhed og deres afslappede livsstil. Der køres på virkelig gode MC’er – veje med masser af sving og op – og nedkørsler i de smukke bjergområder, og da trafikken ikke er særlig stor i forhold til det, vi normalt kender, giver det os mulighed for at nyde turen endnu mere.
Vi har også valgt at gøre et stop på 2 nætter i Sydney, hvor der er indlagt en byrundtur, så vi får tid til at opleve den spændende by og specielt Operahuset.

Det er flot – det er meget flot – det er utrolig flot – ja det er ganske enkelt ubeskriveligt – det skal opleves som alle siger, der har været dernede!

Pris per person:

Kategori 0: Honda CB Dkr. 49.995,-
Kategori 1:
Suzuki DL650, Honda, Yamaha 650cc
Dkr. 51.995,-
Kategori 2: BMW 700 GS Dkr. 53.995,-
Kategori 3: BMW 800GS Dkr. 54.995,-
Kategori 4:  BMW R1200GS / R1200RT Dkr. 61.995,-
Tillæg enkeltværelse Dkr. 10.000,-
Pris bagsædepassager/Bilpassager Dkr. 35.995,-

BEMÆRK!
Priserne er beregnet ved en NZ-dollar kurs under 4,5 og kendte skatter og afgifter pr. 01-01-22. 

Betaling:
På denne rejse er der følgende betalingsbetingelser:
Depositum kr. 5.000, – og restbeløbet senest 150 dage før afrejse.

Klik på billedet og se det i stor

HUSK Rejseforsikring
Det gule sygesikringskort dækker ikke på New Zealand. 

Inkluderet i rejsens pris

 • Turleder, følgevogn og bagagetransport.
 • Alle transfers, lufthavne – hoteller – motorcykeludlejer
 • Motorcykelleje inkl. fri kilometer, VVIP ansvars- og kaskoforsikring (NZ$ 1500 – 2500 selvrisiko / NZ$ 1000 depositum).
 • 18 overnatninger i dobbeltværelse med bad/toilet.
 • Færge mellem Nord og Sydøen.
 • Obligatoriske gebyrer og alle kendte skatter og afgifter.
 • Visum til New Zealand og Australien.

Ikke inkluderet i rejsens pris

 • Flybilletter
 • Måltider og drikkevarer (morgenmad er dog inkl. på flere af hotellerne).
 • Benzin.
 • Parkerings- og vejgebyrer.
 • Entréer til seværdigheder og national parker.
 • Personlige forsikringer.

Rejsen dag-for-dag

Med mange års rejseerfaring fra hele verden og særligt USA, har vi samlet hvad vi mener er den perfekt tur.
Læs med herunder hvordan hver dag på rejsen foregår og hvad vi kommer til at opleve. 

Dag 1:
Afgang fra København.

Dag 2:
Vi ankommer til Sydney og vil blive indkvarteret på hotellet.

Dag 3:
Efter morgenmaden, vi vil denne dag have god tid til at se nærmere på byen – tage på havnerundfart – besøge Operahuset hvor efter der er frit valg eller bare slappe af og nyde byen.

Dag 4:
Vi har formiddagen fri, inden vi bliver transporteret tilbage til lufthavnen og flyver til Auckland, vi ankommer sidst på aftenen og skal være der i 2 nætter.

Dag 5:
Vi skal straks fra morgenstunden transporteres til udlejeren for at få udleveret de valgte motorcykler. Derefter kører vi en kort tur, ca. km 150 op til Muriwai stranden, hvor vi allerede her oplever et flot syn ud over kysten og det Tasmanske Hav. Tilbage til hotellet og afslapning inden vi skal have velkomstmiddag.

Dag 6:
Vi kommer hurtigt ud af Auckland og skal opleve det ene pragtfulde view efter det andet ud over Thames bugten som vi følger rundt på turen ud på Coromandel halvøen og byen Coromandel, hvor vi overnatter.

Dag 7:
Fra Coromandel er første stop Hot Water Beach, videre langs kysten ud til Stillehavet inden vi ved Tauranga kører op i bjergene til Rotorua søen og byen, der er kendt for sine geysere og boblende mudderbade. Overnatning i 2 nætter.

Dag 8:
Vi har dagen til rådighed for evt. at besøge den spændende museum for Maori kulturen og de boblende kilder af mudder og svovl samt en gammel landsby der blev ødelagt i 1886 ved et udbrud fra Mount Tarawera. Om aftenen er der mulighed for at tilmelde sig Maoriaften med spisning og dans af de oprindelige indbygger Maorierne.

Dag 9:
Godt udhvilede kører vi mod Hovedstaden Wellington. Vi ser det smukke Huka vandfald inden vi når til den flotte sø Lake Taupo, hvor vi har formiddagspause og lidt tid til at se byen. Via Desert Road kører vi gennem Tongariro nationalparken med de aktive vulkaner. Vi kommer efter en kort introduktion af hovedstaden Wellington til vort hotel og der vil være tid til selv at se nærmere på byen.

Dag 10:
Vi skal være ved færgen kl. 09.30 og vil i løbet af tre timer have mulighed for at nyde det fantastiske panorama medens vi krydser Cook-strædet for at komme over på Sydøen og byen Picton. Herfra kommer vi hurtigt til havnebyen Nelson, hvor vi skal bo .

Dag 11:
Efter at have forladt Nelson kommer vi ned til kysten igen på den del af Sydøen, som længe lå isoleret på grund af bjergene. Vi gør stop ved Punakaiki – Cape Foulwind og en sæl koloni, inden vi når Greymouth for overnatning, har vi også gjort stop ved de helt specielle pandekage klipper .

Dag 12:
Gennem gammelt regnskovsområde og langs kysten for stop ved den gamle guldmineby Roos, inden vi kører gennem bjergene og kommer op til det store gletscher område ved Fox Glasier, hvor der vil være mulighed for
helikopter tur, inden vi kører til hotellet

Dag 13:
Via Haast passet kommer vi over på den østlige side af bjergkæden, der skiller Sydøen og vi er også kommet ind i et andet klimatisk område i forhold til de første 5 – 6 køredage. Vi kommer herefter via Wanaka frem til byen Queenstown også kaldet “The Adventure Capital of the World”. Vi bliver 2 nætter i “Evntyrenes hovstad”

Dag 14:
Vi skal have en hel dag i Queenstown til at opleve dette dejlige og spændende sted.  Der er paraglidning, elastikspring, rafting, tage på isbar eller shopping, da der er mange gode forretninger, eller en sejltur på den store Wakatipu sø. Det var bl.a. også i dette område man indspillede Ringenes Herre .
Vi vil tilbyde jer at køre den korte tur til Arrowton, som har et af de absolut bedre og spændende egnsmuseum.

Dag 15:
Efter morgenmaden kører vi nu længere mod syd forbi byen Te Anau og herfra vil der være nogle helt utrolig smukke og specielle landskaber og natur, som i ikke vil opleve på andre dage, hvor vi efter i alt ca. km 300 kommer frem til den berømte Milford Sound, som giver jer mulighed for at komme på end sejltur på enestående smukke og berømte fjord.
Efter sejlturen køre vi tilbage til Te Anau for overnatning.

 

Dag 16:  
Vi skal denne dag køre på en dejlig bjergvej forbi Manapouri søen inden vi kommer til kystbyen Waihoaka og vi følger mere eller mindre kysten til Invercargill som spændende større by og hvor vi skal overnatte.
Der skulle også gerne være tid til at køre ud til sydøens sydligste by Bluff, hvorfra der er frit udsyn til Antarktisk.

Dag 17:
Fra Invercargill kører vi mod Fortrose og kommer derfra ind i Catlins Forest Park, med en fantastisk natur og små og spændende veje. Ved byen Owaka har vi et par spændende besøg bl.a. Jacks Blowhole hvor vi kan opleve vandet blive presset op gennem et hul i klipperne  samt Nugget Point med sæler og pingviner.
Vi gør stop i Balclutha og derfra videre til denne dags overnatning i byen Dunedin, der iden grad bærer præg af den i ca. 1850 blev anlagt af de skotske nybyggere.

Dag 18:
Der fortsættes fra Dunedin nordpå langs kysten til Oamaru, hvorfra vi kører ind midt på Sydøen og kommer forbi flere søer og varierede landskaber. der overnattes i Omarama/Twizel.

Dag 19:
Efter morgenmaden vil vi tage en afstikker op langs Pukaki søen til New Zealands højeste bjerg – Mount Cook.
Herfra vil gøre stop ved den lille kirke ved Lake Tekapo søen og videre gennem et fantastisk smukt kuperet terræn, hvor man har mange får. Det sidste stykke mod denne rejses vores endemål Christchurch, vil vi kører gennem landbrugsarealer og ende dagen sidst på eftermiddagen i Christchurch, for aflevering af motorcyklerne og den sidste overnatning i New Zealand. Afskedsmiddag i en af de mange hyggelige restauranter og måske et besøg i en af de engelske pubber.

Dag 20:
Der vil være tid til at gøre de sidste indkøb og se nærmere på denne smukke by der nu er blevet restaureret efter det store jordskælv i 2010
Midt på dagen begynder hjemrejsen med en mellemlanding fortsættes til Kastrup.

Dag 21:
Vi ankommer til København og må tage afsked med vores rejsevenner.