Viking Motorcycle
Tours

Måske Danmarks bedste guides

Vi er blandt motorcykelrejsebranchens mest erfarne tourguides, som nu er samlet i Viking Motorcycle Tours. Vi har brugt vores store erfaringer fra rejser i USA til, at lave de bedste motorcykelture i USA, som vi er glade for, at kunne tilbyde jer.

​Vi har på vores mange ture til USA fået et stort kendskab til, hvilke seværdigheder, der er et besøg værd, og hvilke der ikke er, og ud fra det har vi udvalgt de fedeste ruter med de fleste oplevelser og seværdigheder. Vores ture inkluderer nogle af USA’s mest spændende byer, storslåede natur, endeløse veje, varmen, bjergene og ørkenerne, som gør Amerika til det skønneste land at være på motorcykel ferie i. Det glæder vi os til at dele med vores kommende gæster.

Vi kører vores ture med en turguide på mc, og en turguide i følgevogn med vores bagage og kolde drikkevarer fra køletasken. Vi bor på minimum 3 stjernede hoteller, hvor der altid er swimmingpools til, at afslutte vores dejlige oplevelsesrige dag i. Vores ture køres med max. 16 motorcykler, fordi alle skal have en god oplevelse. Vi har tilrettelagt dagene, så vi altid har tid til at se seværdighederne ordentligt og få taget nogle gode billeder. Hos os kommer I altid på tur med glade, søde og hjælpesomme turguides.

Vi er også glade for at kunne tilbyde vores gæster, Danmarks bedste priser på motorcykelture i USA. Gennem årene har vi fået masser af gode kontakter rundt omkring i staterne, som gør at vi har fået de helt rigtige priser, og dem vil vi gerne dele med vores gæster, så tjek vores ture og priser, det fåes ikke bedre.

Vi glæder os meget til, at byde jer velkomne på en af vores fantastiske rejser.

Med Venlig Hilsen       
Viking Motorcycle Tours

Hos os får du:

 • Rejser med garanti, da vi er medlem af rejsegarantifonden
 • Altid venlige og hjælpsomme danske guider
 • Danmarks bedste priser
 • De bedste ture med de største oplevelser
 • Altid max. 16 motorcykler
 • Følgevogn med trailer
 • 3 eller 4 stjernet hoteller
 • Bedst mulige flyforbindelser (Cph og Billund)
 • Nyeste motorcykelmodeller
 • Prisgaranti, ingen ekstraregninger!!!
 • Gratis drikkevarer i følgevogn

Følg os på Facebook

Følg os på ture – vi ligger jævnligt billeder op nå vi rejser eller når vi er kommet hjem. Her kan du også se hvilke arrangementer du kan møde os til. Læs også vores fine anmeldelser fra dem der har været afsted.

Lene Høegh
Tourguide/ejer

Klaus Høegh
Tourguide/ejer

Hvad siger kunderne?

Se flere anbefalinger på vores facebook side

Har været så heldig at have Klaus Høegh som guide på turen “Sturgis 77th.”
Helt fantastisk tur og kan varmt anbefale Viking Motorcycle Tour.

Kirsten Kjær Kilschow

Kan absolut anbefales !!!

Har kørt Route 66 og Sturgis , og begge ture har fungeret perfekt

kanon oplevelser; fine hoteller, fine MC’er , flot natur og super velkvalificerret guide !!

Flemming Kim Hansen

Vi er kommet hjem fra en fantastisk tur på Route 66 med Klaus og Martin som guider. Det var en oplevelse for livet! Meget mere end vi havde regnet med da vi tog hjemmefra, hvor vi “bare” troede det var at køre, men turen var helt fantastisk med søde, sjove og utrolig vidende guider, mange spændende seværdigheder og oplevelser (herunder outlets 😉).
Vi vil helt klart anbefale Viking Motorcycle Tours, og især Klaus og Martin, til alle vi kender – og vi har allerede bestilt næste tur ved jer! 😃
Stor hilsen og held og lykke fremover Conny, Jens og Camilla.

Camilla Moeskjær Nielsen

Vidste du godt vi arrangere special rejser?

Hvis i er en folk ( f.eks. 10 – 16 stk.) der vil ud og rejser på 2 hjul, og i gerne ha’ en dygtig guide med. Så tag en snak med Klaus. Du kan også klikke herunder og se nogle af de rejser vi har arrangeret for andre.