Kør-selv

Viking Motorcycle Tours arrangerer gerne kør-selv ture for mindre eller større grupper.

Kør-selv ture

Viking Motorcycle Tours arrangerer gerne kør-selv ture for grupper på minimum 10 mc førerer. Vi har været næsten overalt i USA, så vi har et stort kendskab til, hvad der er værd at se og hvad der ikke er, og det gør at vi kan hjælpe jer med at planlægge den bedst mulige tur for jer.

Hvis I af en eller anden grund ikke ønsker at følge en af vores guidede ture, kan Viking Motorcycle Tours hjælpe jer med, at arrangere jeres personlige tur eller I kan følge en af vores planlagte ture, men uden guider og følgebil med mere. Vi booker fly, motorcykelleje og hoteller, og vil selvfølgelig også være behjælpelige med turforslag og tips til de forskellige seværdigheder på jeres rute.

Ring eller skriv til os med jeres ønsker, og vi skal skrue en skøn tur sammen til jer, så i får en spændende, sikker og unik tur.

Når du booker en samlet rejse gennem os er du dækket af rejsegaranti fonden…

Er I interesseret i at hører mere om en kør-selv ferie, så kontakt Klaus som har rejst over det meste af USA. 

Hvad siger kunderne?

Se flere anbefalinger på vores facebook side

Har været så heldig at have Klaus Høegh som guide på turen “Sturgis 77th.”
Helt fantastisk tur og kan varmt anbefale Viking Motorcycle Tour.

Kirsten Kjær Kilschow

Kan absolut anbefales !!!

Har kørt Route 66 og Sturgis , og begge ture har fungeret perfekt

kanon oplevelser; fine hoteller, fine MC’er , flot natur og super velkvalificerret guide !!

Flemming Kim Hansen

Vi er kommet hjem fra en fantastisk tur på Route 66 med Klaus og Martin som guider. Det var en oplevelse for livet! Meget mere end vi havde regnet med da vi tog hjemmefra, hvor vi “bare” troede det var at køre, men turen var helt fantastisk med søde, sjove og utrolig vidende guider, mange spændende seværdigheder og oplevelser (herunder outlets 😉).
Vi vil helt klart anbefale Viking Motorcycle Tours, og især Klaus og Martin, til alle vi kender – og vi har allerede bestilt næste tur ved jer! 😃
Stor hilsen og held og lykke fremover Conny, Jens og Camilla.

Camilla Moeskjær Nielsen