​Florida Rundt
/ Daytona Bike Week

Vejret kan vi ikke prale af i Danmark, men det kan de i Florida.

25. Februar – 8. Marts 2023 – 12 dage  Udsolgt.

2. Marts – 13. Marts 2024 – 12 dage

Bestil trygt din rejse hos Viking MC Tours  

CORONA UPDATE

Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse kan blive flyttet, ændret til en anden rejse eller blive refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.

Vi i Viking MC Tours er medlem af Rejsegarantifonden, så der er sikkerhed for din rejse.

HUSK, i Viking MC Tours prioriterer vores gæsters sikkerhed frem for alt, så vi tager ikke afsted før det er helt sikkert igen at rejse. Vi følger altid myndighedernes anvisninger og anbefalinger.

​​​Kendt som solskins Turen​

Vejret kan vi ikke prale af i Danmark, men det kan de i Florida.

Bemærk,  hos os bor vi 3 nætter i Daytona Beach under Bike Week, ikke noget med tilkøbsdage eller busture.

Så derfor har Viking Motorcycle Tours lavet den skønneste tur rundt i det smukke Florida, med de lange kridhvide sandstrande, smukke natur og spændende byer.​

The Sunshine State, som Florida fortjent også kaldes, er USA’s store ferie destination, og med rette.

Vi har i mange år lavet ture i Florida, og har derfor kunnet finde de allerbedste steder, som vi gerne vil dele med jer.

Vi er det eneste Danske rejsebureau som bor i Daytona Beach under Bike Week.

På vores tur skal vi blandt andet besøge:
Den skønne gamle by St. Augustine, Daytona Beach, Kennedy Space Center, Strandene og Art Deco husene i Miami Beach, Highway 1 og skønne Key West, Alligatorene i Everglades National Park, Airboat tur i Sumpene og meget andet.

Turens længde: ca. 1800 km

Priser

Motorcykelfører: 24.995,-
Passager: 16.995,-
Enkeltværelsestillæg: 6.500,-

​Inkluderet i prisen

 • ​Fly tur / retur
 • Motorcykelleje inkl. kaskoforsikring
 • Fri km og lån af styrthjelm
 • Hotel – delt dobbeltværelse
 • Morgenmad på de fleste hoteller
 • Daglige turbeskrivelser
 • USA kort
 • Rejseguide på motorcykel
 • Rejseguide i følgebil
 • Følgebil til bagage og lignende
 • Gratis vand og sodavand i køleboks i følgebil
 • Transport fra / til lufthavne i USA
 • Lufthavnsafgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden
 • Informationsmøde i Danmark inden turen
 • Obligatoriske afgifter og gebyrer

Ikke inkluderet i prisen er følgende:

 • Personlige forsikringer
 • Alle andre måltider
 • Benzin og olie
 • Drikkepenge​

​Der tages forbehold for ændringer i programmet og tiderne, se i øvrigt vores rejsebestemmelser. 

Rejsen dag-for-dag

Med mange års rejseerfaring fra hele verden og særligt USA, har vi samlet hvad vi mener er den perfekt tur.
Læs med herunder hvordan hver dag på rejsen foregår og hvad vi kommer til at opleve. 

Dag 1: Danmark – Orlando, Florida

Guiderne fra Viking Motorcycle Tours tager imod I lufthavnen I Orlando, og kører jer til vores hotel. Vi holder et kort info møde, og derefter afslapning og eventuelt en bid mad inden dynerne kalder.

Dag 2: Orlando 

Orlando er spækket med forlystelsesparker og indkøbscentre, og der vil i løbet af dagen være rig mulighed for at besøge disse. Om eftermiddagen tager vi ud og henter vores motorcykler, og følges samlet tilbage til vores hotel. Resten af dagen afslapning og eventuelt en dukkert i poolen på vores hotel.

Dag 3: Orlando – Naples – 320 km

Vi kører fra Orlando, kører gennem landlige omgivelser, gennem skove og sumpområder, og vi gør holdt i flere af de små hyggelige landsbyer på vores vej, til den Mexicanske Golf, som vi møder ved byen Cape Coral. Vi fortsætter ned langs kysten til den hyggelige by Naples, hvor vi overnatter.

Dag 4: Naples – Key West – 400 km

Fra Naples kører vi nu ud i det imponerende sumpområde, Everglades, hvor vi på turen besøger en alligatorpark. Der vil være mulighed for en Airboat tur ud i sumpene, hvor vi ser mange af områdets specielle dyr. Derefter skal vi på en af turens helt store oplevelser, køreturen ud over Overseas Highway, der med sine 42 broer, ud i den Mexicanske Golf, fører os til Key West. Vi afslutter dagen med en gåtur i den gamle og charmerende midtby, med USAs sydligste punkt og et besøg på Hemmingways stamværtshus Sloppy Joes.

Dag 5: Key West – Miami – 270 km

Vi kører tilbage af den smukke Overseas Highway til Miami Beach, hvor vores hotel ligger helt ned til den lækreste strand. Aftenen tilbringer vi ved South Beach, som er kendt fra mange film og serier, og dens mange restauranter og barer i det smukke Art Deco område.

Sol og skøn natur..

Vejret kan vi ikke prale af i Danmark, men det kan de i Florida. Super rundtur i skønne Florida, krydret med 3 dage ved Daytona Bike Week.

Dag 6: Miami – Cocoa Beach – 330 km.

Turen fortsætter nordpå langs kysten, og i dag kører vi forbi de riges kæmpe villaer, ved blandt andet Palm Beach. Vi afslutter dagen i feriebyen Cocoa Beach, hvor vores hotel igen ligger helt ned en lækker strand.

Dag 7: Cocoa Beach – Daytona Beach – 150 km

Første stop på dagen er Cape Canaveral og Kennedy Space Center. Der vil være mulighed for en rundtur på det spændende område, hvor man blandt andet kan komme helt tæt på Atlantis rumfærgen. En super oplevelse. Vi fortsætter langs kysten til Daytona Beach og Daytona Bike Week. Vi har 3 overnatninger i Daytona.

Dag 8: Daytona Bike Week

Vi bruger dagen på at opleve verdens største motorcykel træf, med selvfølgelig en køretur op af den legendariske Main Street, og et besøg hos verdens største Harley-Davidson forhandler. Vi kommer sidst på eftermiddagen, tilbage til vores hotel, som igen ligger helt ned til stranden, men også har et fedt pool område, lige til at nyde. Vi afslutter dagen med endnu et besøg på Main Street. 

Dag 9: Daytona Bike Week

Hviledag. Man kan på egen hånd udforske de mange arrangementer der foregår under Bike Week, eller man kan tage på udflugt med guiderne, til den spændende by St. Augustine. Vi kører en smuk tur langs kysten til den gamle spanske by , med den hyggelige bymidte. Der vil være mulighed for et besøg på den gamle spanske borg, Castillo de San Marcos. 

Dag 10: Daytona Beach – Orlando – 120 km.

Vi kører fra Daytona Beach, og tager små hyggelige veje til Orlando, hvor vi afleverer vores motorcykler. Guiderne sørger for transport til vores hotel. Hotellet ligger et super sted, med masser af restauranter og barer, hvor vi nyder en sidste hyggelig aften sammen.

Dag 11: Hjemrejsedag

Hjemrejsedag fra Orlando. Alt efter afrejse tidspunktet, tager vi på sightseeing eller shopping. Vi kører samlet til lufthavnen, og håber på en god tur hjem.

Dag 12: Danmark

 Ankomst til Danmark med farvel, og håber vi ses igen på en af Viking Motorcycle Tours fantastiske motorcykel rejser.