​Syden
Rundt

På denne fantastiske motorcykel tur, tager vi dig gennem 9 Sydstater. Udover smuk natur, byder turen også på store oplevelser for musikelskere.

 

3. April – 19. April 2023 – 17 dage

13. April – 29. April 2024 – 17 dage

Bestil trygt din rejse hos Viking MC Tours  

CORONA UPDATE

Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse kan blive flyttet, ændret til en anden rejse eller blive refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.

Vi i Viking MC Tours er medlem af Rejsegarantifonden, så der er sikkerhed for din rejse.

HUSK, i Viking MC Tours prioriterer vores gæsters sikkerhed frem for alt, så vi tager ikke afsted før det er helt sikkert igen at rejse. Vi følger altid myndighedernes anvisninger og anbefalinger.

På denne fantastiske motorcykel tur, tager vi dig gennem 9 Sydstater. Louisiana, Arkansas, Mississippi, Tennessee, North Carolina, South Carolina, Georgia, Florida og Alabama, og gennem noget af det mest fantastiske og smukke natur som USA har at byde på, søer, floder, skove, bjerge, sump og strande.

Denne rejse er en tur med fantastiske motorcykel veje, men også en tur for musik elskere. På turen vil der blandt andet være et besøg i fantastiske New Orleans, hvor man kan nyde Jazz og Blues musikken i French Quarter. Turen fortsætter langs Mississippi floden og op igennem området, hvor Delta Blues musikken opstod. Memphis med besøg hos Elvis / Graceland og en rundtur i Sun Studios. Herefter fortsætter vi til Countrymusikkens hovedstad Nashville. Alle stederne vil vi tage os god tid til at nyde musikken på de mange hyggelige spillesteder. Derefter står den på nogle af verdens mest fantastiske motorcykelveje i Great Smoky Mountains, blandt andet den kendte Tail of the Dragon med 318 sving på 17 km. Vi kører herefter til Atlanterhavskysten, hvor vi besøger den smukke og hyggelige sydstatsby Savannah.

Turens længde: ca. 3900 km

Priser 

Motorcykelfører: 32.995,-
Passager: 20.495,-
Enkeltværelsestillæg: 7.000,-

Inkluderet i prisen

 • Fly tur / retur
 • Motorcykelleje inkl. kaskoforsikring
 • Fri km og lån af styrthjelm
 • Hotel – delt dobbeltværelse
 • Morgenmad på de fleste hoteller
 • Daglige turbeskrivelser
 • USA kort
 • Rejseguide på motorcykel
 • Rejseguide i følgebil
 • Følgebil til bagage og lignende
 • Gratis vand og sodavand i køleboks i følgebil
 • Transport fra / til lufthavne i USA
 • Lufthavnsafgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden
 • Informationsmøde i Danmark inden turen
 • Obligatoriske afgifter og gebyrer​

Ikke inkluderet i prisen

 • Personlige forsikringer
 • Alle andre måltider 
 • Benzin og olie
 • Drikkepenge

​Der tages forbehold for ændringer i programmet og tiderne, se i øvrigt vores rejsebestemmelser.

Rejsen dag-for-dag

Med mange års rejseerfaring fra hele verden og særligt USA, har vi samlet hvad vi mener er den perfekt tur.
Læs med herunder hvordan hver dag på rejsen foregår og hvad vi kommer til at opleve. 

Dag 1 : København – Orlando, Florida

​Guiderne fra Viking Motorcycle Tours tager imod jer, når I lander i Orlando, og kører jer til vores hotel, hvor vi afholder et kort info møde og måske en bid mad inden dynerne kalder. 

Dag 2: Orlando, Florida

Vi tager et kig på forlystelsesbyen Orlando med alverdens oplevelsesparker og indkøbspaladser. 
Om eftermiddagen får vi vores motorcykler udleveret, og resten af dagen nyder vi måske ved poolen på vores fede hotel, der ligger midt i forlystelsesområdet. 

Dag 3 : Orlando – Perry, Florida – 320 km

​I dag kører vi ad små veje på tværs af Florida gennem små hyggelige byer, hvor vi vil gøre flere stop. Vi kører videre til den Mexikanske Golf, hvor vi kører langs vandet til byen Perry, hvor vi overnatter.

Dag 4 : Perry – Forth Walton Beach, Florida – 380 km

​Vi starter dagen med at køre til den Mexikanske Golf, hvor vi kører langs de smukke kridhvide sandstrande, og gennem flere feriebyer til Fort Walton Beach. Her overnatter vi på et hotel, der ligger helt ned til den skønne stand.

Dag 5 : Fort Walton Beach – New Orleans, Louisiana – 400 km

​Vi kører videre langs strandene gennem staterne Alabama og  Mississippi til vi når staten Louisiana, hvor vi tager en tur ud over de lange broer, der fører os til New Orleans. Vi har 2 overnatninger i denne spændende by. Vi bor downtown, og vil bruge aftenen på en hyggelig tur i det verdensberømte French Quarter.

Er musik noget for dig?

En tur med fantastiske mc veje, men også en tur for musik elskere.

Dag 6:  New Orleans

Vi tager på sightseeing i New Orleans “The Big Easy”, som byens også kaldes. Vi starter dagen med at gå ned til Mississippi floden, hvor der vil være mulighed for en sejltur på en hjuldamper. Derefter går vi på opdagelse i French Quarter, hvor der er altid er liv og glade dage i områdets mange barer, restauranter og sjove butikker. Resten af dagen er der fri leg i den spændende by.

Dag 7: New Orleans – Vicksburg​, Mississippi – 390 km

Vi forlader New Orleans af de lange broer, som fører os ud over sumpene til Baton Rouge, som er hovedstaden i Louisiana. Derefter på Route 61, også kendt som The Blues Highway. Vejen bliver også kaldt Great River Road, da den på smukkeste vis følger Mississippi floden. Ved byen Natches kører vi på den smukke gamle vej, Natches Trace Parkway, som vi følger helt til byen Vicksburg, hvor vi overnatter. Vi afslutter dagen med aftensmad i den hyggelige gamle bymidte.

Dag 8: Vicksburg – Memphis​, Tennessee – 410 km

Vi starter dagen med at krydse Mississippi floden, og følger nu floden på den anden side, til den hyggelige by Lake Providence. Derefter kører vi ind staten Arkansas, hvor vi kort efter krydser floden igen. Vi kører igen på Route 61, igennem området hvor Delta Blues musikken opstod. På vejen stopper vi ved et lille hyggeligt Blues museum. Sidst på dagen ankommer vi til Memphis, hvor vi har to overnatninger.

Dag 9: Memphis

Vi skal på opdagelse i musik byen Memphis, der nok mest er kendt for “The King” Elvis. Vi starter dagen med et besøg på Graceland, hvor Elvis boede og nu ligger begravet. Efter en fantastisk rundvisning på Graceland og tilstødende museer, tager vi videre til det spændende Sun Studios, hvor han blandt andet indspillede sin første single. Vi afslutter dagen Downtown, hvor vi skal besøge Beale Street, hvor restauranter og Blues barer ligger side om side, og skaber en fantastisk stemning.

Dag 10: Memphis – Nashville​, Tennessee – 400 km

Vi forlader Memphis og kører af små veje gennem set smukke landskab i Tennessee. Vi støder igen på naturvejen Natches Trace Parkway, og denne fantastiske vej følger vi resten af vejen til Nashville. Vi bruger resten af dagen på sightseeing Downtown Nashville, hvor man bland andet kan besøge Country Music Hall og Fame and Museum, og Johnny Cash Museum. Vi afslutter dagen på Broadway, hvor Countrybarer og restauranter ligger side om side, og igen med en helt fantastisk stemning.

Dag 11: Nashville – Athens, Tennessee – 340 km

Fra Nashville kører vi ad små veje til byen Lynchburg, hvor vi skal på en sjov og spændende rundvisning på Jack Daniels Distilleriet. I den gamle bymidte i Lynchburg, er der rig mulighed for at købe souvenirs. Vi fortsætter gennem den smukke natur i Tennesse, til vi sidst på dagen ankommer til Great Smoky Mountains og byen athens, hvor vi overnatter.

Dag 12: Athens – Pigeon Forge​, Tennessee – 225 km

I dag venter en af de helt store naturoplevelser. Vi kører ind i Great Smoky Mountains, med vandfald, imponerende bjerge, søer, floder og små hyggelige byer, virkelig en stor oplevelse. Vi skal køre på de fedeste motorcykelveje, blandt andet: Cherohala Skyway, Foothills Parkway og US 129, som også bliver kaldt for Tail of the Dragon, med 318 sving på 17 km, en af de veje man helst skal prøve en gang i livet. Vi kører til Pigeon Forge, som er Dolly Partons fødeby, og her kan man eventuelt besøge hendes forlystelsespark, Dollywood.

Dag 13: Pigeon Forge – Augusta, Georgia – 410 km

Endnu en smuk dag venter forude, og igen med fede mc veje. Vi kører først gennem Great Smoky Mountains National Park, hvor vi selvfølgelig gør flere stop undervejs gennem de smukke bjerge. Efter parken besøger vi byen Cherokee, der som navnet antyder er en indianer by. Her vil der være rig mulighed for at købe souvenirs. Resten af dagen kører vi gennem smuk natur, til byen Augusta, hvor vi overnatter.

Dag 14: Augusta – Brunswick​, Georgia – 330 km

Vi tager af små hyggelige veje, til en af sydens gamle smukke byer, Savannah, hvor vi besøger den hyggelige gamle bymidte. Efter sightseeing og frokost i byen​, fortsætter vi sydpå langs Atlanterhavskysten til kystbyen Brunswick, hvor vi overnatter.

Dag 15: Brunswick – Orlando, Florida – 340 km

Vi fortsætter sydpå, og kører ind i Florida, hvor vi skal besøge en af USA´s ældste byer, Saint Augustine. Derefter kører vi helt ud til kysten, og vi følger vandet helt til Daytona Beach. Vi kører herefter ad små veje til Orlando, hvor vi skal have afleveret vores motorcykler. Vi afslutter dagen med en hyggelig aften i forlystelsesområdet hvor vi bor.

Dag 16: Hjemrejsedag

Hjemrejsedag fra Orlando. Alt efter afrejse tidspunktet, tager vi på sightseeing eller shopping. Vi kører samlet til lufthavnen, og håber på en god tur hjem.

Dag 17: Danmark

Ankomst til Danmark med farvel, og håber vi ses igen på en af Viking Motorcycle Tours fantastiske motorcykel rejser.​