​Route 66

Get your kicks on Route 66!


“The Mother Road” er også navnet på den legendariske Route 66 og det er ikke bare en vej, men et begreb…

 14. juli – 29. juli 2023 – 16 dage

15. Juni – 30. Juni 2024 – 16 dage

Bestil trygt din rejse hos Viking MC Tours  

CORONA UPDATE

Hos os har du altid – uanset hvornår du bestiller din rejse – automatisk garanti for, at din rejse kan blive flyttet, ændret til en anden rejse eller blive refunderet, hvis din bestilte rejse bliver aflyst på baggrund af Udenrigsministeriets rejsevejledninger og anvisninger.

Vi i Viking MC Tours er medlem af Rejsegarantifonden, så der er sikkerhed for din rejse.

HUSK, i Viking MC Tours prioriterer vores gæsters sikkerhed frem for alt, så vi tager ikke afsted før det er helt sikkert igen at rejse. Vi følger altid myndighedernes anvisninger og anbefalinger.

Ruten, som går fra Chicago til Los Angeles, er beskrevet i flere film og der er skrevet talrige sange og bøger om den første vej, som forbandt øst og vest.

I dag er Route 66 en blanding af nostalgi, historie, kultur, gammel og ny asfalt. Vi har lavet den ultimative tur, som følger den legendariske rute, som for mange er den ultimative tur tværs over USA.

Vores guide er nok branchens mest erfarende Route 66 guide, hvilket gør at vores Route 66 tur følge så meget af den originale tur, som overhovedet muligt. Han har gennem årene fundet frem til de meste spændende steder og seværdigheder på ruten, som vi selvfølgelig gør stop ved.​

Samtidig laver vi afstikkere til de mest oplagte og spændende besøgsmål, som ligger nær ruten.

Vi kører i staterne Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona, Nevada og Californien.

Turens længde: ca. 4200 km

Kan absolut anbefales !!!

Har kørt Route 66 og Sturgis , og begge ture har fungeret perfekt

kanon oplevelser; fine hoteller, fine MC’er , flot natur og super velkvalificerret guide !!

Flemming Kim Hansen

Priser

Motorcykelfører: 35.995 kr.
Passager: 21.500 kr.
Enkeltværelsestillæg: 6.900 kr.

Inkluderet i prisen

 • Fly tur / retur
 • Motorcykelleje inkl. kaskoforsikring
 • Fri km og lån af styrthjelm
 • Hotel – delt dobbeltværelse
 • Morgenmad på de fleste hoteller
 • Daglige turbeskrivelser
 • USA kort
 • Rejseguide på motorcykel
 • Rejseguide i følgebil
 • Følgebil til bagage og lignende
 • Gratis vand og sodavand i køleboks i følgebil
 • Transport fra / til lufthavne i USA
 • Lufthavnsafgifter
 • Bidrag til rejsegarantifonden
 • Informationsmøde i Danmark inden turen
 • Obligatoriske afgifter og gebyrer​

Ikke inkluderet i prisen

 • Personlige forsikringer
 • Alle andre måltider
 • Benzin og olie
 • Drikkepenge

​Der tages forbehold for ændringer i programmet og tiderne, se i øvrigt vores rejsebestemmelser.

Rejsen dag-for-dag

Med mange års rejseerfaring fra hele verden og særligt USA, har vi samlet hvad vi mener er den perfekt tur.
Læs med herunder hvordan hver dag på rejsen foregår og hvad vi kommer til at opleve. 

Dag 1:
Danmark – Chicago, Illinois

Guiderne fra Viking Motorcycle Tours tager imod I lufthavnen I Chicago, og kører jer til vores hotel. Vi holder et kort info møde, og derefter afslapning og eventuelt en bid mad inden dynerne kalder.

Dag 2:
Chicago, Illinois

Vi skal på sightseeing i Chicago “The Windy City”, som byen også kaldes, især på grund af den stærke vind fra Lake Michigan, som ofte smyger sig igennem de imponerende højhuse i Downtown. Vi tager på gåtur, hvor man blandt andet kan se: Sears Tower(527m), Navy Pier, Michigan Avenue(The Magnificent Mile) og Grant Park, hvor vi skal se starten på Route 66.

Dag 3:
Chicago, Illinois-Springfield, Illinois-325 km

Vi starter dagen med at hente vores motorcykler hos udlejeren, derefter følges vi ud gennem det kæmpe byområde som Chicago udgør. Vi vil gøre stop ved nogle af de første Route 66 attraktioner på vejen til Lincolns fødeby Springfield, hovedstaden i staten Illinois, hvor vi overnatter. Vi kommer bla. forbi Route 66 kaffestedet, Ariston Cafe i Litchfield, og Sinclair tankstationen i Odell. Vi snupper en god kop eftermiddags kaffe i den hyggelige by Atlanta inden vi ankommer til Springfield.

Dag 4:
Springfield, Illinois – St. Roberts, Missouri – 370 km

Vi fortsætter gennem staten Illinois, med de endeløse majsmarker, og når frem til byen St. Louis. Vi skal se den berømte bro Chains of Rocks Bridge, der i gamle dage bragt trafikken over floden Mississippi. Den er mest kendt på sit knæk midt på broen, og var ved at ruste fuldstændigt væk, men er nu blevet repareret og er åben for fodgængere. Derefter skal vi se St. Louis’s vartegn – den 192 meter høje “The Arch” – en kæmpe stålbue, der kaldes for porten til vesten og ligger smukt ned til Mississippi floden.

​Vi er nu kørt ind i staten Missouri og kører gennem smukt kuperet landskab, hvor vi slutter dagen med at køre til “Devils Elbow” et smukt naturområde, med en gammel bro over et sving på floden. Vi overnatter i byen St. Roberts.

Dag 5:
St. Roberts, Missouri – Tulsa, Oklahoma – 480 km

Vi kører videre gennem bløde bakker og skøn natur i Missouri til Joplin og videre af det korte stykke af Route 66, der findes i Kansas. Vi stopper i byen Galina inden turen fortsætter ind i staten Oklahoma, hvor vi næsten udelukkende kører på den gamle Route 66. Vi besøger Route 66 vartegnet “The Blue Whale” ved byen Tulsa, hvor vi overnatter.

Get your Kick´s on route 66

– Danmarks nok mest erfarne Route 66 guide, byder på en fantastisk tur på The Mother Road.

Dag 6: Tulsa, Oklahoma – Amarillo, Texas – 540 km 

Vi forlader Tulsa og kører til endnu et Route 66 vartegn nemlig “The Round Barn” i Arcadia. Derefter kører vi igennem Oklahoma City, og ud på prærien til byen Clinton. I Clinton findes Oklahoma Route 66 Museum. Dette museum fortæller den bedste og nok mest omfattende Route 66 historie af de mange, som findes på ruten.

​Vi fortsætter gennem flere hyggelige og næsten uddøde Route 66 byer og ind i staten Texas. Vi afslutter dagen på The Big Texan Steak Ranch i Amarillo, hvor vi overnatter. The Big Texan er berømt for sin 72 ounce steak med tilbehør, der er gratis, hvis du kan spise menuen på under en time. Rekorden er på 4 minutter og 18 sekunder, den må du se, om du kan slå.

Dag 7: Amarillo, Texas – Santa Fe, New Mexico – 470 km 

Dagen starter med et besøg ved kunstværket “The Cadillac Ranch”, som er 10 halvnedgravede Cadillacs. Vi fortsætter udover prærien og gør stop i byen Adrian, hvor vi besøger “The Midpoint Cafe” som ligger på midtpunktet mellem start og slut på Route 66, altså midt imellem Chicago og Los Angeles. Vi ankommer til New Mexico og Tucumcari. Byen er kendt for sine mange gamle karakteristiske Route 66 moteller. Vi kører fra Tucumcari, via Montoya, Newkirk og Cuervo. Efter byen Santa Rosa, følger vi den oprindelige linjeføring af Route 66, og op i bjergene til byen Santa Fe, hvor vi har 2 overnatninger.

Dag 8: Santa Fe

Hviledag i den mexicansk og spansk inspirerede by Santa Fe, som også er hovedstad i staten New Mexico. Byen er utrolig flot og velbevaret, hvor man blandt andet kan se, den smukke Catedral og USA’s ældste hus. Byen er også meget præget af indianerne som bor i dette område. Der vil også være mulighed for en smuk køretur op i Rocky Moutain bjergene omkring byen Taos, hvis ikke du i stedet for vælger en slappe dag ved poolen.

Dag 9: Santa Fe, New Mexico – Holbrook, Arizona – 490 km

Vi fortsætter igennem Albuquerque og flere af de små hyggelige Route 66 byer til Gallup, hvor vi skal besøge et gammelt spændende hotel, hvor mange kendte filmstjerner har overnattede,  når de  inspillede de gamle westerns. Vi fortsætter ind i staten Arizona, der byde på nogle af de største oplevelser på turen. Vi kører ind i ørkenen kaldet Painted Desert, som blandt andet er kendt for de mange flotte farver, deraf navnet. Vi fortsætter ind i national parken Petrified Forest, som er en forstenet skov, der kan dateres mere end 225 millioner år tilbage i tiden. Overalt ligger der spredte forstenede træstammer. Vi kører vi til western byen Holbrook, kendt for Wigwam Village, et motel med beton tippier.

Dag 10:
Holbrook, Arizona – Williams, Arizona – 385 km

Første stop på dagens tur bliver i byen Winslow, og videre til Route 66 byen Flagstaff. Herefter kører vi op til et af turens absolutte højdepunkter, Grand Canyon. Vi vil køre langs kanten på dette fantastiske natur fænomen, og der gør flere stop undervejs, inden vi kører til Lufthavnen ved Grand Canyon. Her har du har mulighed for at komme på en ½ times helikoptertur ud over dette fantastiske natursceneri (pris ca.200$). Vi overnatter I den hyggelige Route 66 by Williams.

Dag 11:
Williams, Arizona – Las Vegas, Nevada – 375 km

Vi kører ned fra højderne mod Las Vegas. Undervejs kører vi på et af de længste stykker velbevarede Route 66, hvor vi blandt andet besøger byen Seligman og passerer Hackberry General Store, nok et af de mest fotograferede Route 66 steder overhovedet. Vi kører videre til imponerende dæmning Hoover Dam, som blandt andet leverer strøm til spillebyen Las Vegas, hvor vi har 2 overnatninger. Vores hotel ligger Downtown Las Vegas, og er et af byen mange fantastiske casinoer.

Dag 12:
Las Vegas

Hviledag i Las Vegas. Vi anbefaler en tur på The Strip, eller en tur på Freemont Street. Man kan også besøge et af byen imponerende indkøbs Outlets. Mulighederne er mange i denne fantastiske by.  Man kan også vælge at bruge dagen på at slappe af ved hotellets lækre Poolområde.

Dag 13: Las Vegas, Nevada – Barstow, Californien- 510 km

Denne dag byder på lange stykker af den originale Route 66. Vi kører fra Las Vegas til Kingman, og videre på Route 66 til den gamle mineby Oatman. Her går æslerne går frit rundt i byen. Vi kører ind i den sidste stat på turen, Californien og videre til byen Needles ved bredden af Colorado floden. Derefter kører vi et langt stykke ad den gamle Route 66 gennem Mojave ørkenen til Barstow, hvor vi overnatter. En dag, hvor vi ikke kommer til at fryse.

Dag 14: Barstow, Californien – Los Angeles, Californien – 220 km

Vi kører videre fra Barstow af Route 66, til vi når det kæmpe by område ved Los Angeles. Her kører vi gennem byen til Santa Monica Pier, hvor Route 66 officielt slutter. Vi spiser på Pieren, hvor der vil være mulighed for at dyppe tæerne i Stillehavet, inden vi kører til udlejeren og afleverer vores motorcykler. Herefter sørger vi for transport til vores hotel. Vi afslutter dagen med en hyggelig middag sammen. 

Dag 15: Los Angeles, Californien – Danmark

Afrejse dag fra Los Angeles. Alt efter afrejse tidspunkt tager vi på sightseeing eller shopping. Vi kører samlet til lufthavnen og håber på en god tur hjem.

Dag 16: Danmark

Ankomst til Danmark med farvel, og håber vi ses igen på en af Viking Motorcycle Tours fantastiske motorcykel rejser.​

Er du klar til Route 66?

Husk, du kan bestille rejsen direkte på vores hjemmeside. Klik på knappen herunder.